Het Ontwikkellab: #durftedelen VOL

In verband met de grote belangstelling is dit webinar helaas volgeboekt. 

De Week van de Opvoeding 2022 gaat over delen. Luisteren naar wat je kind deelt, maar ook het delen van ervaringen tussen opvoeders. Heel fijn, want bij opvoeden is het heerlijk als je ‘bij elkaar af kunt kijken’.

Inhoud programma:
In het webinar #durftedelen gaan ouders in gesprek over hoe je naar je kind luistert en hoe je reageert, zodat je kind meer wil vertellen. De workshopleider van Family Factory begeleidt deze gesprekken. Hoe zorg je dat je stillere kind met jou deelt hoe het gaat? Hoe luister je naar een kind dat de oren van je hoofd kletst?

Het wordt een gezellige bijeenkomst waarbij ouders eens horen hoe dat nou bij andere ouders gaat en waarin zij heel veel inspiratie opdoen om thuis verder over in gesprek te gaan.

In dit webinar krijg je informatie, maar ga je vooral ook zelf aan de slag met leuke opdrachten. Want uiteindelijk wil je de informatie gebruiken voor jouw gezin en ieder gezin is anders. Dus ga je in gesprek met andere ouders om uiteindelijk voor jezelf vast te stellen wat het beste bij jou en jouw kinderen past.

Wie: ouders met kinderen van 4 tot 12 jaar
Wanneer: dinsdag 4 oktober 2022 
Wat: webinar via Zoom *
Deelname: gratis!

* Gezien de interactieve vorm van dit webinar is een werkende microfoon voor deelname noodzakelijk. Je bepaalt zelf of je jouw camera ook aanzet.

De workshop biedt plek aan max. 25 personen.

Het tijdstip:

19.45 uur: start webinar
21.15 uur: einde webinar

Van tevoren ontvang je de link voor deelname aan het webinar en de informatie om alles soepel te laten verlopen. Na afloop ontvang je het inspiratieboekje #durfttedelen van Family Factory. Die staat boordevol leuke ideeën en informatie om nog (minstens) 24 dagen verder te delen.  

Tot dan!

Het maximum aantal inschrijvingen is bereikt.