Het Ontwikkellab: Opvoeden in twee huizen

Na een scheiding is het niet altijd gemakkelijk om goed in gesprek te blijven over de opvoeding van het kind. Je neemt afscheid van elkaar als partner en laat elkaar daarin los. Je laat elkaar echter niet los als co-ouders van jullie kind! Je blijft in de meeste gevallen samen verantwoordelijk voor je kind(eren).

Inhoud programma:
Hoe doe je dat eigenlijk, goed contact blijven houden over opvoeden als je gescheiden bent? Hoe pakken andere ouders dat aan? Waar kun je op letten als je zo goed mogelijk op één lijn wilt blijven? Wat heeft je kind nodig, maar ook: wat heb jij nodig? Daarover gaat dit webinar: hoe zorg je dat de opvoeding van het kind onderwerp van gesprek blijft tussen jullie?

Tijdens dit interactieve webinar krijg je van workshopleider Daniëlle Akker informatie over hoe je het opvoeden in twee huizen vorm geeft. Ook staan we stil bij hoe het nu voor je is en waar je nog aan wilt werken. Naast dat je praktische informatie en handvaten krijgt, is er ook gelegenheid om via de interactieve functie met elkaar in gesprek te gaan als ouders en elkaar zo te ondersteunen met tips.

Wie: ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar
Wanneer: donderdag 19 mei 2022
Wat: webinar via Zoom
Deelname: gratis!

De workshop biedt plek aan 100 personen.

Het tijdstip:

20.00 uur: start webinar
21.00 uur: einde webinar

Van tevoren ontvang je de link voor deelname aan het webinar en de ‘spelregels’ om alles soepel te laten verlopen. Na afloop ontvang je een naslagwerk.

Tot dan!

Workshop aanmelding

Workshop aanmelding

Van welke dienst(en) maak je gebruik/ga je gebruik maken?*