Vandaag, 1 januari 2022, is het zover!

Junis, De Drie Ballonnen en PeuterStart zijn samen verder onder de naam Junis Kinderopvang. Een mooie, maar vooral ook logische en natuurlijke stap. We werken immers al jarenlang intensief en met veel plezier samen.

Junis staat al meer dan 40 jaar voor goede kwaliteit in kinderopvang in Alphen aan den Rijn en Bodegraven. PeuterStart verzorgde peuteropvang en Voorschoolse Educatie (VE) in Alphen aan den Rijn en was voorheen ondergebracht in een aparte stichting: Stichting Peuterspeelzalen Alphen aan den Rijn (SPA). De Drie Ballonnen was een opzichzelfstaande, kwalitatieve kinderopvangorganisatie in Zoetermeer en is in 2015 door Junis overgenomen.

Onze drie organisaties zijn steeds meer naar elkaar toegegroeid en we werkten inmiddels met dezelfde visie, pedagogiek en methodieken. Door deze samenwerking en collegialiteit waren we in de dagelijkse praktijk al één organisatie. Vanaf 1 januari 2022 dragen we ook dezelfde naam, Junis Kinderopvang. Als één organisatie kunnen we op meerdere vlakken efficiënter werken, wat tijd en geld bespaart. Hierdoor kunnen we meer investeren in innovatie en kwalitatief goede kinderopvang. De naam PeuterStart blijven we nog gebruiken voor onze peuteropvang in Alphen aan den Rijn, als onderdeel van het Junis-aanbod.

We kijken ernaar uit om als één sterke organisatie te blijven investeren in een kansrijke toekomst voor ieder kind!