Vakantieopvang

Zelf een lavalamp bouwen, een eletriciteitscircuit ontwerpen of een toneelstuk schrijven, oefenen en opvoeren: in elke vakantie kunnen alle kinderen, tussen de 4 en 13 jaar, aan een uitdagend en afwisselend programma meedoen. De kinderen denken hier vooraf over mee en helpen bij de voorbereiding en uitvoering. Tijdens de activiteiten ontdekken de kinderen waar ze plezier in hebben, wat ze goed af gaat en waar ze meer van willen weten. Leest jouw kind liever relaxed een Donald Duck op de bank? Dat kan natuurlijk ook! 

Naast de vaste begeleiding van onze pedagogisch medewerkers kan er zomaar een judoka, boswachter, ninja, kok, muzikant of geheimagent op de stoep staan die met ze aan de slag gaat. We werken hiervoor samen met lokale partners, maar ook met ouders. 

Vakantieprogramma 

Voor iedere vakantie plaatsen wij in de agenda van het ouderportaal het vakantieprogramma, zodat de kinderen weten wat we gaan doen en er alvast naar kunnen uitkijken. Nieuwsgierig naar hoe zo’n programma eruit ziet? Neem dan een kijkje in dit voorbeeld activiteitenprogramma. De verschillende ontdekgebieden die roulerend in een programma aan bod komen zijn: creativiteit, expressie, wetenschap, natuur, bewegen, spel en wereldwijs. In elk programma zie je bij de activiteit staan op welk ontwikkelingsgebied de pedagogisch medewerkers zich in hun begeleiding richten. 

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

Vind een locatie bij jou in de buurt

Heb je nog vragen?

Laten we het samen uitvogelen