Aangenaam,
Dit is Junis

Al meer dan vijftig jaar bevlogen

Met hart en ziel. Met veel kennis en ervaring. Al ruim 50 jaar zijn wij een gewaardeerde partner in de opvoeding. Al die tijd staan onze bevlogen collega’s klaar voor kinderen en hun ouders. Je vindt ons op 90 locaties en bij 65 gastouders in Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk en Zoetermeer.

 

Opgroeien in een vertrouwde omgeving

Groeien en opgroeien. Dat doe je natuurlijk zelf, maar nooit alleen. Bij Junis krijgen kinderen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen in verbinding met elkaar. Wij zorgen voor een stabiele basis. Een geborgen en een vertrouwde omgeving  waar we op een open en respectvolle manier met elkaar omgaan.

Kijken door de ogen van kinderen

Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen karakter en eigenaardigheden. Juist daarom vinden we die open houding heel belangrijk. Een tikkie eigenzinnig en altijd nieuwsgierig. Eigenlijk zoals kinderen de wereld zien. Als je door hun ogen kijkt, zie je hoe bijzonder het gewone eigenlijk is. De kunst van het verwonderen.

 

Wat is er mooier dan een vrolijke lach?

Zo leren wij ook van kinderen. Weet je wat het is? Werken met kinderen, daar krijgen we bij Junis gewoon ontzettend veel energie van. Want wat is er mooier dan zo’n vrolijke lach? Dat pure contact en dat we bijdragen aan hun groei. Dat is waar wij elke dag weer voor opstaan.

Meer weten over onze visie?
We vertellen het je graag.

Zo kijken wij naar kinderen

Spelen, leren en groeien. Vanuit hun natuurlijke nieuwsgierigheid ontdekken kinderen de wereld. Soms zorgen we voor een extra zetje, soms voor een stapje terug.

Samen leven
samen leren

In een wereld die snel verandert, draait het steeds meer om ‘samen leven en samen leren’. Daarom werken wij intensief samen met ouders, onderwijs, gemeenten, zorgpartners, culturele partners en verenigingen.

Zoek een locatie bij jou in de buurt

Wat hangt er in de lucht?

Altijd en overal wel iets te beleven. Je kunt je voorstellen dat er bij  Junis veel verhalen zijn te vertellen. Wat speelt er nu?