Tarieven

Wat kost kinderopvang bij Junis?

Tarieven bij Junis
We hebben bij Junis twee verschillende uurtarieven: Het basistarief Junis Compleet geldt bij afname gedurende het gehele jaar op een vaste dag. En het flexibel tarief geldt bij Junis Flexibel of Junis Schoolweken.

All-in tarieven
In het tarief zijn vele extra’s opgenomen, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Luiers, drinkflessen en melkvoeding zijn inbegrepen. En natuurlijk het eten, waaronder vers fruit, crackers, boterhammen en drinken. Verder krijgen alle kinderen in onze kinderdagopvang een eigen Junis slaapzakje. Maken we een uitstapje naar bijvoorbeeld Avifauna of het theater? Ook dan betaal je niets extra’s.

Bereken jouw nettomaandkosten
Als je als ouders allebei werkt of je bent een alleenstaande werkende ouder, dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Wil je weten wat de maandelijkse kosten voor jou zijn? Met onze rekentool kun je gemakkelijk en snel een indicatie krijgen van jouw nettomaandkosten.

Tarieven bij PeuterStart
Als je kind naar PeuterStart gaat dan heb je als ouder(s) altijd recht op een bijdrage in de kosten. Bekijk op de tarievenkaart van PeuterStart voor welke tegemoetkoming jij in aanmerking komt. Of bereken in de rekentool hieronder direct wat je maandkosten zijn. De nettobedragen gelden zowel voor de kinderopvangtoeslag als voor de inkomensondersteuningsregeling van de gemeente.

 

De uurtarieven van Junis 2023

Tarieven kinderdagopvang
Tarieven PeuterStart (Alphen aan den Rijn)
Tarieven peuteropvang Bodegraven
Tarieven Speeltaalhuis Zoetermeer
Tarieven buitenschoolse opvang
Tarieven gastouderopvang

Natuurlijk is het ook mogelijk om je persoonlijke situatie telefonisch te bespreken met een van onze medewerkers van de afdeling Klantenservice via 0172 – 74 58 50. De afdeling klantenservice is tijdens werkdagen bereikbaar van 8.30 en 13.00 uur en in de middag op afspraak. Heb je een vraag over gastouderopvang? Bel met een van onze bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau via 0172 – 74 58 70.

Over ons

50 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 7,8!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.