Compleet en flexibel

We hebben 2 verschillende uurtarieven. Het uurtarief Compleet geldt als je het hele jaar door op vaste dagen hele dagen opvang afneemt. Het uurtarief Flexibel geldt als je 40 weken (schoolweken) op vaste hele dagen opvang afneemt. Dit tarief geldt ook als je opvang afneemt op wisselende dagen, halve dagen en extra uren buiten je contract. Voor gastouderopvang betaal je maandelijkse servicekosten aan Junis. Voor de opvang zelf betaal je het afgesproken uurtarief aan de gastouder.

All-in tarieven

Luiers, drinkflessen en melkvoeding zijn inbegrepen. En ook het drinken en eten waaronder vers fruit, crackers en boterhammen.  In onze dagopvang krijgen alle kinderen een eigen Junis slaapzak. Maken we een uitstapje naar bijvoorbeeld Avifauna of het theater? Ook dan betaal je niets extra’s. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Bereken jouw nettomaandkosten

Als je als ouders allebei werkt of je bent een alleenstaande werkende ouder, dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Wil je weten wat de maandelijkse kosten voor jou zijn? Met onze rekentool kun je gemakkelijk en snel een indicatie krijgen van jouw nettomaandkosten.

Vergoeding peuteropvang

Als je kind naar de peuteropvang gaat dan heb je als ouder(s) altijd recht op een bijdrage in de kosten. Bekijk op de tarievenkaart van PeuterStart, Speeltaalhuis en Peuteropvang Bodegraven voor welke bijdrage jij in aanmerking komt. Of bereken in de rekentool direct wat je maandkosten zijn. De nettobedragen gelden voor de kinderopvangtoeslag en voor de inkomensondersteuningsregeling van de gemeente.

Rekentool

Natuurlijk is het ook mogelijk om je persoonlijke situatie telefonisch te bespreken met een van onze medewerkers van de afdeling Klantenservice. De afdeling klantenservice is tijdens werkdagen bereikbaar van 8.30 en 13.00 uur en in de middag op afspraak.

Heb je een vraag over gastouderopvang? Bel met een van onze bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen