Tussenschoolse opvang

Alle Kinderen Samen (AKS) is een onderdeel van Junis Kinderopvang en verzorgt de tussenschoolse opvang, ook wel overblijf genoemd, waarbij de kinderen met elkaar lunchen op school. Kenmerkend voor de tussenschoolse opvang van AKS is de deskundige begeleiding en plezierige sfeer. We zijn er op gericht de kinderen een ontspannen pauze aan te bieden waarbij we aansluiten bij de cultuur en regels van de school.

Verschillende vrijwilligers ondersteunen tijdens de tussenschoolse opvang en op verschillende scholen maken één of meer pedagogisch medewerkers van Junis Kinderopvang deel uit van het overblijfteam.

Tarieven per basisschool

De tarieven worden jaarlijks vastgesteld in overleg met de school en de medezeggenschapsraad. In onderstaande tabel vind je de tarieven per basisschool.

Tarief per keer
De Tweeklank €3,30
De Vroonhoeve €2,75
Het Startblok €2,50
Arnoldus van Os €2,10
J.P.F. Steijaertschool €2,75
IKC Floriant €1,35
Incidentele afname of met een abonnement

Er zijn twee mogelijkheden voor tussenschoolse opvang: een contract met abonnement of een contract voor incidentele opvang. Komt je kind elke week dezelfde dagen? Dan is het voordeel van een abonnement dat hij op de vaste dagen op het rooster staat en je je kind alleen hoeft af te melden wanneer hij een keer niet komt. Heb je af een toe tussenschoolse opvang nodig of verschillen de dagen per week? Meld je kind dan aan voor AKS voor incidentele afname. De tarieven zijn gelijk. Bij incidentele afname geef je de gewenste dagen zelf vooraf aan ons door via het ouderportaal of de OuderApp.

Inschrijven

Wil je je kind inschrijven voor de tussenschoolse opvang van Alle Kinderen Samen? Dit kan via het inschrijfformulier op onze website. Heb je nog vragen over de tussenschoolse opvang? Neem dan contact op met onze Klantenservice via klantenservice@allekinderensamen.nl of 0172-745850.

Wijziging doorgeven

Wijzigt er iets in de tussenschoolse opvang of wil je de tussenschoolse opvang opzeggen? Neem dan contact op met onze Klantenservice via klantenservice@allekinderensamen.nl of 0172-745850.

Inloggen in het ouderportaal

We maken met de tussenschoolse opvang gebruik van het ouderportaal van Konnect. Klik hier om in te loggen. Bijbehorende OuderApp vind je in de Apple Store of Google Play Store onder ‘OuderApp van Konnect’.

 

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.

Uitgelicht

Opvang met een thema!

Thema

Natuur

Lees meer

Thema

Koken

Lees meer

Thema

Verleden-heden-toekomst

Thema

Sport

Lees meer