Tussenschoolse opvang

Alle Kinderen Samen (AKS) is een onderdeel van Junis Kinderopvang en verzorgt de tussenschoolse opvang, misschien beter bekend als de overblijf waar de kinderen met elkaar lunchen op school. Kenmerkend voor de tussenschoolse opvang van AKS is de deskundige begeleiding en plezierige sfeer. We zijn er op gericht de kinderen een ontspannen pauze aan te bieden waarbij we aansluiten bij de cultuur en regels van de school. Verschillende vrijwilligers ondersteunen tijdens de tussenschoolse opvang en op verschillende scholen maakt een pedagogisch medewerker van Junis Kinderopvang deel uit van het overblijfteam.

In onderstaande informatiegids kun je alle informatie met betrekking tot de overblijf vinden.

Informatiegids TSO

Daarnaast is er voor elke basisschool (uitgezonderd Bonifacius en Vianova 1 en 2) een bijlage met specifieke informatie over die school.

Alphen aan den Rijn:

Bonifacius en Vianova 1 en 2 werken op basis van een continurooster.

Rijnwoude:

Inschrijven voor de tussenschoolse opvang

Inschrijven of mutaties doorgeven kan via onderstaande formulieren. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 0172 – 424 824 of mailadres klantenservice@allekinderensamen.nl

Inschrijvingsformulier TSO

Mutatieformulier TSO

Over ons

Ruim 35 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.

Uitgelicht

Opvang met een thema!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas quis porta justo. Suspendisse eu molestie felis. Nullam scelerisque, lorem vel porta dapibus, neque purus semper turpis.

Thema

Natuur

Lees meer

Thema

Koken

Lees meer

Thema

Verleden-heden-toekomst

Thema

Sport

Lees meer