Home / Locaties / Buitengewoon
Welkom bij

Buitengewoon

BSO Buitengewoon is een kleinschalige BSO met een gezellige groepsruimte in school de Jenaplaneet.

Type opvang
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
4 - 13 jaar
Scholen
Auris Taaltuin, Op Maat, De Jenaplaneet, J.P. Sweelinckschool, De Mare (Meteoorlaan)
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Kooklokaal voor 7+
  • Natuurtuin
  • Beschikt over gymzaal
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

BSO Buitengewoon
Op de locatie Buitengewoon bieden we opvang aan voor kinderen van verschillende scholen, zoals speciaal onderwijs en regulier onderwijs. De BSO zit gevestigd in een school, en heeft daarom een grote variatie aan spelmogelijkheden binnen, maar legt in het aanbod voor de kinderen veel aandacht op het buitenspelen. Zo mogen wij gebruik maken van de gymzaal en het buitenspeelterrein. Het is een hele buitengewone BSO, waar elke dag wat te beleven valt voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Van alles te beleven
Gedurende de week bieden de pedagogisch medewerkers een divers activiteitenprogramma aan. De kinderen kunnen uit school, tijdens het tafelmoment, kiezen wat ze leuk vinden om te doen. Van schilderen tot verkleden en van knutselen tot buitenspelen. Wij hebben ook beschikking tot een natuurtuin. In deze tuin kunnen wij onze eigen plantjes en groentes verzorgen. De 7+ groep heeft beschikking tot een kooklokaal waar wij de lekkerste gerechten kunnen maken met ingrediënten uit onze eigen tuin. Daarnaast kunnen de kinderen bij zeer slecht weer zich lekker uitleven in de gymzaal. Bij Buitengewoon vinden wij het erg belangrijk om kindvolgend te werken, en passen wij kinderparticipatie vaak toe. Zo geven wij kinderen de vrijheid om te groeien en de mogelijkheid om hun eigen ideeën en meningen te uiten.

Ontbijtclub
De kinderen kunnen ook gebruik maken van De Ontbijtclub. Deze voorschoolse opvang biedt de kinderen in een huiselijke sfeer en een rustige omgeving een ontbijt aan voordat de school begint.

 

Buitenschoolse opvang
Maandag 14.00 – 18.30
Dinsdag 14.00 – 18.30
Donderdag 14.00 – 18.30
Vrijdag 14.00 – 18.30

Op woensdag is er buitenschoolse opvang bij PoesPas van 11.30 – 18.30.

Ontbijtclub
Maandag 07.00 – 08.45
Dinsdag 07.00 – 08.45
Woensdag 07.30 – 08.45
Donderdag 07.00 – 08.45
Vrijdag 07.30 – 08.45

 

Vakantieopvang
Maandag          07.30 – 18.30
Dinsdag          07.30 – 18.30
Woensdag
Donderdag          07.30 – 18.30
Vrijdag          07.30 – 18.30

Vakantieopvang vanaf 7.00 uur is ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met de afdeling klantenservice via 0172- 745 850 of via klantenservice@junis.nl

Adres
Vliestroom 204
2401 VP Alphen aan den Rijn

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Clustermanager
Natali van Meerten
meerten@junis.nl

Clustercoördinator
Ivy Eekhout
eekhout@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Iedere buitenschoolse opvang heeft in schoolweken en tijdens de vakantieopvang zijn eigen activiteitenaanbod, afgestemd op de wensen en het ontwikkelingsniveau van de groep. Wil je weten wat voor leuks er op het programma staat bij de BSO? De pedagogisch medewerkers van de groep plaatsen het activiteitenprogramma in jouw agenda in het Ouderportaal. Ben je nieuwsgierig naar zo’n activiteitenprogramma? Kijk dan bij vakantieopvang naar het voorbeeldprogramma.

Vakantiekaart
Heeft jouw kind een vakantiekaart? Geef dan de gewenste vakantiedagen uiterlijk twee weken voor start van de vakantie aan ons door via het Ouderportaal.

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Compleet pakket)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Komt je kind een dag niet? Geef dit dan uiterlijk twee weken voor de afwezige dag aan ons door. We kunnen dan het vakantieprogramma en onze personeelsplanning goed afstemmen. Daarnaast ontvang je afwezigheidstegoed voor de dag(en) dat jouw kind niet op de BSO is geweest.

Vraag meer informatie aan

Persoonlijk kinderopvangadvies

* Verplichte velden

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.