Home / Locaties / De Musketier
Welkom bij

De Musketier

Op zoek naar buitenschoolse opvang voor kinderen in de wijk Seghwaert? Kom eens kijken bij BSO De Musketier!

Type opvang
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
4 - 13 jaar
Scholen
Leo Kanner De Musketier
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Lagere BKR voor meer individuele aandacht
  • Kleinschalige BSO
  • Nauwe samenwerking met onderwijs en zorgpartners
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

Leo Kanner De Musketier is onderdeel van de Leo Kanner Onderwijsgroep en verzorgt onderwijs en onderwijszorg aan leerlingen in de basisschoolleeftijd, met uiteenlopende gedrags- en psychiatrische stoornissen. Leo Kanner De Musketier en De Drie Ballonnen kinderopvang zijn een intensieve samenwerking gestart. Samen bieden wij buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen die het reguliere programma op De Musketier volgen. Nadat je je kind hebt aangemeld, kijken wij met de school welke ondersteuning je kind nodig heeft en of wij opvang aan je kind kunnen bieden.

Activiteiten
De BSO biedt buitenschoolse opvang aan in een kleine groep in de vertrouwde ruimtes van de school. Elke dag hebben we leuke activiteiten afgestemd op de mogelijkheden van de kinderen. Zo kunnen de kinderen koken, sporten, creatief aan de slag met kunstwerken of heerlijk buitenspelen. Vrij spelen of even ontspannen kan natuurlijk ook!

Pedagogisch medewerkers
Naast het werk bij de BSO zijn de medewerkers ook binnen het onderwijs aan het werk. Op deze manier werken wij samen aan de doorgaande ontwikkelingslijn van de kinderen.

Buitenschoolse opvang
Maandag 14.30 – 18.30
Dinsdag 14.30 – 18.30
Woensdag
Donderdag 14.30 – 18.30
Vrijdag

Bij voldoende aanmeldingen kan er uitgebreid worden naar woensdag en vrijdag. Vooralsnog bieden wij geen voorschoolse opvang en vakantie opvang.

Adres
Bokkenweide 1-3
2727 GN Zoetermeer

Clustermanager
Natascha van der Bol
bol@junis.nl

Clustercoördinator
Petra Visser
visser@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Iedere buitenschoolse opvang heeft in schoolweken en tijdens de vakantieopvang zijn eigen activiteitenaanbod, afgestemd op de wensen en het ontwikkelingsniveau van de groep. Wil je weten wat voor leuks er op het programma staat bij de BSO? De pedagogisch medewerkers van de groep plaatsen het activiteitenprogramma in jouw agenda in het Ouderportaal. Ben je nieuwsgierig naar zo’n activiteitenprogramma? Kijk dan bij vakantieopvang naar het voorbeeldprogramma.

Vakantiekaart
Heeft jouw kind een vakantiekaart? Geef dan de gewenste vakantiedagen uiterlijk twee weken voor start van de vakantie aan ons door via het Ouderportaal.

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Compleet pakket)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Komt je kind een dag niet? Geef dit dan uiterlijk twee weken voor de afwezige dag aan ons door. We kunnen dan het vakantieprogramma en onze personeelsplanning goed afstemmen. Daarnaast ontvang je afwezigheidstegoed voor de dag(en) dat jouw kind niet op de BSO is geweest.

Vraag meer informatie aan

Persoonlijk kinderopvangadvies

* Verplichte velden

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.