Welkom bij

Ieni Mini

Ieni Mini is een klein kinderdagverblijf dichtbij het centrum van Zoetermeer, met 4 groepen. We zitten tussen het Stadshart en de Dorpsstraat, op loopafstand van de Grote Dobbe. We zijn een begrip voor sommige ouders, die zelf toen zij klein waren bij ons naar de opvang gingen.

Over deze locatie

Ieni Mini heeft buiten een groot plein met speelplekken. Hier spelen we elke dag. Ook voorlezen, zingen en met elkaar knutselen zijn voorbeelden van onze dagelijkse activiteiten. We organiseren ook gezellige uitstapjes. Zo gaan we maandelijks langs de opa’s en oma’s in verzorgingstehuis WelThuis Domus. Dan doen we samen een leuke activiteit en leren we van elkaar. We gaan ook elk jaar naar het peutertheater.

Ieni Mini voelt vertrouwd

Ons kleine kinderdagverblijf is opgericht in 1989. Sommige ouders hebben vroeger bij ons op de opvang gezeten en brengen nu hun eigen kind(eren) bij ons. Ook zijn er verschillende pedagogisch medewerkers die al ruim 25 jaar bij Ieni Mini werken!

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

“Ieni Mini wordt ervaren als een warm nest, waar kinderen en ouders zich snel thuis voelen.”

Rita, clustermanager bij Junis
Praktische informatie Ieni Mini

Kinderdagverblijf
Maandag tot en met vrijdag: 07:30 – 18:30 uur

Zo kun je ons bereiken

Adres

Bijdorplaan 321
2713 SX Zoetermeer

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor het kinderdagverblijf zodra de verwachte geboortedatum bekend is. De medewerkers van de afdeling Klantenservice nemen dan contact met je op om de mogelijkheden voor je zoon of dochter te bespreken. Plaatsing kan ingaan bij de leeftijd van 6 weken.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen