Welkom bij

Kikkervisjes

Midden in de woonwijk, in de wijk Zegersloot, vind je peuteropvang Kikkervisjes. De locatie geeft de kinderen uitdaging om hun talenten te ontdekken, grenzen te verkennen en spelenderwijs te oefenen met spraak en taal.

Over deze locatie

Het is een kleinschalige locatie met veel licht en ramen op ooghoogte. We zijn vaak creatief bezig met bijvoorbeeld verf, zand of klei. In en bij de speelzaal is er voldoende ruimte om te klimmen, te fietsen, te rennen en spellen te doen. We hebben 1 groepsruimte waar kinderen van 2-4 jaar in de ochtenden welkom zijn.

Voorschoolse Educatie (VE)

Kikkervisjes is een peuteropvang waar we voorschoolse educatie aanbieden. In het bijzonder kinderen met een VE-indicatie. En kinderen zonder indicatie? Die genieten lekker mee.

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

Praktische informatie Kikkervisjes

Leeftijd: 2 – 4 jaar
LRK-nummer: 103022727
Bekijk ons laatste inspectierapport van de GGD

Peuteropvang
Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag: 08:30 – 12:30 uur

Zo kun je ons bereiken

Adres

Boterbloemweg 200
2403 TZ Alphen aan den Rijn

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor peuteropvang vanaf de eerste verjaardag van het kind.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen