Home / Locaties / Kikkervisjes
Welkom bij

Kikkervisjes

De Kikkervisjes is gevestigd in een rustige woonwijk en heeft een prachtig buitenplein met veel groen.

Type opvang
Peuteropvang Meer info
Leeftijdscategorie
2 - 4 jaar
Scholen
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Rustige omgeving
  • Kleinschalig
  • Eigen moestuin
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

Peuteropvang (PeuterStart) Kikkervisjes is een goede voorbereiding op de basisschool. Het contact met andere kinderen en met de medewerkers op de groep, talenten ontdekken, grenzen verkennen en spelenderwijs oefenen met spraak en taal: eigenlijk maken de peuters al op jonge leeftijd kennis met wat zij later ook op school tegenkomen. In en bij de speelzaal is er voldoende ruimte om te klimmen, te fietsen, te rennen en spellen te doen. Daarnaast zijn we vaak ook creatief bezig met bijvoorbeeld verf, zand of klei.

Kikkervisjes is gevestigd in een rustige woonwijk. De locatie geeft kinderen een warm welkom, met veel licht, ramen op kindhoogte en er is een prachtige buitenruimte; een knus plein met veel groen. We hebben 1 groepsruimte waar kinderen van 2-4 jaar in de ochtenden welkom zijn. Er werken ervaren gediplomeerde medewerkers met een warm hart voor kinderen en een passie voor hun pedagogische vak.

In de groepen zoeken we naar de juiste balans tussen rust en activiteit, tussen geborgenheid en uitdaging. Daarmee kunnen we ook de natuurbeleving een plek geven in ons activiteitenaanbod.

Voorschoolse Educatie (VE of VVE)

Op iedere groep voor peuteropvang werken we met een VE-programma (ook bekend als VVE). VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie. Het is bedoeld om alle kinderen gelijke ontwikkelingskansen te bieden. Met passende taal- en ontwikkelingsondersteuning geven wij deze kinderen in kleine groepen een stevige basis voor een goede start op de basisschool.

 

Peuteropvang
Maandag           08.30 – 12.30
Dinsdag           08.30 – 12.30
Woensdag           08.30 – 12.30
Vrijdag           08.30 – 12.30

Adres
Boterbloemweg 200
2403 TZ Alphen aan den Rijn

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Clustermanager
Conny van der Lans
lans@junis.nl

Clustercoördinator
Karin Sukel
sukel@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Vraag meer informatie aan

Persoonlijk kinderopvangadvies

* Verplichte velden

Op deze locatie

Peuteropvang

Bij de peuteropvang van Junis, ook wel bekend als peuterspeelzaal, kunnen kinderen van 2 tot 4 jaar spelen, ontdekken en vriendjes maken. De kinderen leren om samen te delen en te spelen en krijgen daarbij een extra steuntje in de rug bij de ontwikkeling van hun spraak- en taalvaardigheden. Zo worden zij op een leuke, gevarieerde en uitdagende manier voorbereid op de basisschool.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.