Home / Locaties / Vogelnest
Welkom bij

Vogelnest

Kindercentrum Vogelnest biedt kinderdagopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van Het Vogelnest, Wereldweijde en de Speel- en Werkhoeve.

Type opvang
Kinderdagopvang Meer info
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
0 - 4 jaar
4 - 6 jaar
4 - 12 jaar
Scholen
Het Vogelnest, Speel- en Werkhoeve, Wereldweijde
Registratienummers
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Centraal gelegen bij verschillende basisscholen en winkelcentrum Broekvelden
  • Kinderdagopvang en BSO bij elkaar
  • Groot schoolplein
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

Kindercentrum Het Vogelnest biedt kinderdagopvang en buitenschoolse opvang aan. Kinderen zijn welkom van 0 tot en met 12 jaar. Zo bieden we een vertrouwde plek voor een langere tijd!

Kinderdagopvang

Bij kinderopvang Het Vogelnest is er genoeg te doen! Zo hebben we leuke speelplekken waar jouw kind zich lekker kan uitleven. We hebben een plekje waar we kliederen met verf en een keuken waar we koekjes bakken. Met mooi weer gaan we picknicken in de tuin. Natuurlijk is er ook een rustige slaapplek waar jouw kind bij kan komen van alle indrukken. Voor de jongste kinderen is er een afgeschermde kruip- en speelplek. Zo kunnen zij veilig de wereld om hen heen ontdekken.

BSO

Deze BSO is vijf dagen per week open en vangt kinderen op van 4 tot 6 jaar. Op de woensdag en vrijdag is er ook plaats voor kinderen tot 12 jaar. Dit is dé plek om na schooltijd te spelen en te ontdekken met vriendjes en vriendinnetjes voor kinderen van basisscholen Het Vogelnest, Wereldweijde en de Speel- en Werkhoeve. De ruimte is lekker licht en huiselijk ingericht. Je kunt er chillen met een boekje, gebruik maken van de keuken of lekker bouwen. Er worden uitdagende activiteiten georganiseerd die passen bij de leeftijd van je kind.

En voor de kinderen vanaf 7 jaar bieden we wat meer uitdaging aan op onze speciale 7+ BSO: BSO SportHoeve. Deze bevindt zich op loopafstand van het kindercentrum. Er is voor elke leeftijd een passend aanbod met leuke activiteiten, workshops en uitstapjes!

VSO

De kinderen kunnen ook gebruik maken van De Ontbijtclub. Deze voorschoolse opvang biedt de kinderen in een huiselijke sfeer en een rustige omgeving een ontbijt aan voordat de school begint. Je kind is al vanaf 07:00 uur welkom.

 

Kinderdagopvang
Maandag 7.30 – 18.30 uur
Dinsdag 7.30 – 18.30 uur
Woensdag 7.30 – 18.30 uur
Donderdag 7.30 – 18.30 uur
Vrijdag 7.30 – 18.30 uur
Buitenschoolse opvang (4-6 jaar)
Maandag 14.30 – 18.30 uur
Dinsdag 14.30 – 18.30 uur
Woensdag 11.45 – 18.30 uur
Donderdag 14.30 – 18.30 uur
Vrijdag 11.30 – 18.30 uur

Op woensdag en vrijdag bieden we ook opvang voor kinderen tot en met 12 jaar.

Vakantieopvang
Maandag 7.30 – 18.30 uur
Dinsdag 7.30 – 18.30 uur
Woensdag 7.30 – 18.30 uur
Donderdag 7.30 – 18.30 uur
Vrijdag 7.30 – 18.30 uur

 

Adres

Leeuwerik 3
2411 KR Bodegraven

Telefoonnummer servicebureau

0172 – 424 824

Clustermanager

Marjan de Boer
marjan.deboer@junis.nl

Clustercoördinator
Anoek Straathof
straathof@junis.nl

Iedere buitenschoolse opvang heeft in schoolweken en tijdens de vakantieopvang zijn eigen activiteitenaanbod, afgestemd op de wensen en het ontwikkelingsniveau van de groep. Wil je weten wat voor leuks er op het programma staat bij de BSO? De pedagogisch medewerkers van de groep plaatsen het activiteitenprogramma in jouw agenda in het Ouderportaal. Ben je nieuwsgierig naar zo’n activiteitenprogramma? Kijk dan bij vakantieopvang naar het voorbeeldprogramma.

Vakantiekaart
Heeft jouw kind een vakantiekaart? Geef dan de gewenste vakantiedagen uiterlijk twee weken voor start van de vakantie aan ons door via het Ouderportaal.

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Compleet pakket)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Komt je kind een dag niet? Geef dit dan uiterlijk twee weken voor de afwezige dag aan ons door. We kunnen dan het vakantieprogramma en onze personeelsplanning goed afstemmen. Daarnaast ontvang je afwezigheidstegoed voor de dag(en) dat jouw kind niet op de BSO is geweest.

Vraag meer informatie aan

Persoonlijk kinderopvangadvies

* Verplichte velden

Op deze locatie

Kinderdagopvang

In onze kinderdagverblijven bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien. We werken met een vast dagprogramma, dat de kinderen structuur en duidelijkheid biedt. Onze zorgzame pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dat nodig is. Spelenderwijs groeien de kinderen in hun individuele en sociale vaardigheden.

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.