Home / Locaties / Yunus Emre
Welkom bij

Yunus Emre

In de wijk Buytenwegh op IBS Yunus Emre biedt Junis peuteropvang aan. Kinderen van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom bij ons Speeltaalhuis.

Type opvang
Speeltaalhuis Meer info
Leeftijdscategorie
2 - 4 jaar
Scholen
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

Het Speeltaalhuis is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De kinderen zijn hier vier ochtenden per week van 8.15 tot 12.15 uur van harte welkom. Bij het Speeltaalhuis staat de ontwikkeling van het kind centraal, waarbij samen spelen belangrijk voor kinderen is. Spelenderwijs leren zij de wereld om zich heen te ontdekken en verkennen zij hun eigen mogelijkheden. De kinderen krijgen daarbij een extra steuntje in de rug om hun spraak- en taalvaardigheden te ontwikkelen. Zo worden zij op een leuke en uitdagende manier voorbereid op het basisonderwijs. We werken met de erkende VVE-methode ‘Piramide’ en met onze pedagogische cirkel en we gebruiken ook elementen uit de VVE-methode Speelplezier.

 

Speeltaalhuis
Maandag          08.15 – 12.15
Dinsdag          08.15 – 12.15
Woensdag          –
Donderdag          08.15 – 12.15
Vrijdag          08.15 – 12.15

 

Adres

Carry van Bruggenhove 2
2717 XV Zoetermeer

Clustermanager

Margarita Vogel
vogel@junis.nl

Clustercoördinator

Yvette van Loon
loon@junis.nl

Vraag meer informatie aan

Persoonlijk kinderopvangadvies

* Verplichte velden

Op deze locatie

Speeltaalhuis

Bij het Speeltaalhuis zijn peuters van 2 tot 4 jaar van harte welkom om met elkaar te spelen en de wereld te ontdekken. Daarnaast bieden de pedagogisch medewerkers de kinderen een uitdagend programma voorschoolse educatie. Bij voorschoolse educatie krijgen peuters in de peuteropvang of kinderdagopvang een specifiek aanbod aan activiteiten. Deze activiteiten bieden extra ondersteuning gericht op de (taal)ontwikkeling bij kinderen.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.