Welkom bij

Yunus Emre

Bij Speeltaalhuis Yunus Emre krijgen de kinderen een extra steuntje in de rug om hun spraak- en taalvaardigheden te ontwikkelen. Zo worden zij op een leuke en uitdagende manier voorbereid op het basisonderwijs.

Over deze locatie

In de wijk Buytenwegh bieden we peuteropvang aan in Islamitische basisschool Yunus Emre. Het Speeltaalhuis is voor peuters van 2 tot 4 jaar, met of zonder VE-indicatie. De kinderen zijn vier ochtenden of middagen per week welkom om met elkaar te spelen. Daarnaast bieden we extra ondersteuning bij de ontwikkeling van spraak-, taalvaardigheden. Zo bereiden we ze op een leuke en uitdagende manier voor op het basisonderwijs.

Een dagdeel bij het Speeltaalhuis staat in het teken van ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. Kinderen maken kennis met verschillende materialen en spellen die ze thuis niet hebben.

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

“Kom spelen en leren in ons gezellige speeltaalhuis!”

Agnes, clustermanager bij Junis
Praktische informatie Yunus Emre

Leeftijd: 2 – 4 jaar
LRK-nummer: 172307582
Bekijk ons laatste inspectierapport van de GGD

Peuteropvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 08:15 – 12:15 uur en 13:00 – 17:00 uur

Zo kun je ons bereiken

Adres

Carry van Bruggenhove 2
2717 XV Zoetermeer

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor peuteropvang vanaf de eerste verjaardag van het kind.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen