We willen graag weten of jouw kind het naar zijn zin heeft op de BSO. Of dat er dingen zijn die we anders of beter kunnen doen. Daarom hebben alle BSO-kinderen in februari een persoonlijke kaart gekregen. Op de kaart stond een QR code met de vraag om de vragenlijst in te vullen. De kinderen hebben de vragenlijst beantwoord met smileys. We hebben meer dan 1000 reacties ontvangen. Dank jullie wel!

91% van de kinderen vinden de pedagogisch medewerkers (heel) leuk

“Ik speel bijna met alle kinderen en ik vind het altijd leuk op de BSO”

“Ik vind mijn juffen super leuk!”

Uit de reacties blijkt verder dat meer dan 82% positief is over de BSO. Vooral de speelruimte binnen en buiten vinden ze leuk.

Hoe kunnen we het nog beter doen?
We vroegen de kinderen ook of ze nog iets kwijt wilde. Hier kwamen 600 reacties op. 240 hiervan waren complimenten. Overige reacties gingen over de activiteiten en de locaties zelf. Vanuit deze reacties beloven aan je kind dat:

  1. We investeren in de kwaliteit van de activiteiten
    De meeste reacties gingen over de activiteiten. De kinderen geven veel complimenten en hebben leuke ideeën. Zij merken verschillen tussen groepen in de hoeveelheid en variatie van de activiteiten en workshops/uitstapjes. Wij blijven investeren in de kwaliteit van alle activiteiten.
  2. Jouw BSO-locatie gaat aan de slag met de locatie-specifieke resultaten
    Elk cluster ontvangt een rapport met de locatie-specifieke resultaten. De clusters gaan hiermee aan de slag. Eind 2023 informeren we je over de aanpassingen die we hebben gedaan.

Winnaars van de workshops zijn bekend
Door de vragenlijst in te vullen hebben de kinderen niet alleen geholpen om de BSO leuker te maken. Maar kon de groep van jouw kind ook kans maken op een workshop. De kinderen kunnen kiezen uit 4 verschillende workshops. Zo is er voor iedere groep iets leuks te doen. Dit zijn de winnaars:

  • Magiërs van Toverberg
  • Janneke’s van Jip en Janneke
  • Meesterwerken van Uit de Kunst

Gefeliciteerd! De winnaars horen snel wanneer de workshops plaatsvinden.

We zijn blij met de vele reacties die binnengekomen zijn! Voor de zomer ontvangen de kinderen een persoonlijke kaart om ze te bedanken. De resultaten delen we dan ook met ze. Wil jij of je kind aanvullende feedback geven? Neem dan contact op met de clustermanager van je locatie. Laat ons weten hoe we er voor je kind(eren) kunnen zijn.