Vorige week waren er veel sporttoernooien in de meivakantie. De kinderen speelden tennis, padel, korfbal en voetbal.  

155 kinderen speelden tennis en padel bij tennisschool Together 
Van verschillende BSO’s namen van de jongste (4-7 jaar) tot de oudste (7+) deel aan dit toernooi. Het vond plaats in Zoetermeer op het terrein van ALTV. Naast tennis en padel maakten de kinderen kennis met het tennis voetenwerk. Dit leek op een soort bootcamp.  

198 kinderen speelden korfbal bij korfbalvereninging Tempo 
In de ochtend waren 72 kinderen aanwezig voor verschillende korfbal spelletjes. Ze leerden verdedigen, aanvallen en andere technieken. In de middag kwamen er nog 126 kinderen bij van 10 verschillende BSO’s. Lidl sponsorde het toernooi met lekkere fruitsnacks voor in de pauze. Aan het einde van de korfbaldag ontving iedereen een tasje van Tempo. Hier zat een mooie waterfles in en een strippenkaart om 3x gratis te trainen bij Tempo. 

330 kinderen uit Alphen aan den Rijn en Bodegraven voetbalden bij ARC-voetbal 
In de ochtend speelden de jongste kinderen van 4-7 jaar en in de middag de 7+ kinderen. De jongste speelden verschillende voetbalspelletjes zoals penalty schieten, estafette, chinees voetbal, dobbel voetbal, pionnendans, Belgisch voetbal en nog veel meer. De oudste speelden wedstrijden tegen elkaar. Er waren dit jaar veel vrijwilligers om deze dag te laten slagen. Jonge jeugdleden van ARC en familieleden van de pedagogische medewerkers schoten te hulp. Bedankt allemaal! 

We bedanken iedereen en alle verenigingen voor het organiseren van de mooie en energieke week. De kinderen hebben genoten van alle sportieve ochtenden en middagen.