Gastouderopvang

Geke van der Ent

Geke van der Ent

Mijn naam is Geke van der Ent en ik ben geboren op 4 december 1962. Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam met kinderen in mijn eigen huis, bij vraagouders thuis en op de kinderopvang. Ik ben woonachtig in een mooie rustige omgeving en ben in het bezit van een auto.  Ik heb thuis een tuin van ongeveer 40 vierkante meter, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Ik ben ook in het bezit van een hond en 2 katten. Ik ga dan ook graag met de kinderen en de hond uitwaaien bij de Reewijkse Plassen. Ik ben graag creatief bezig en lees de kinderen graag voor. Het kind staat bij mij altijd centraal en ik vind het belangrijk dat het kind zich bij mij emotioneel veilig voelt. Ik sta altijd open voor wensen van de ouder zodat we in de opvoeding zoveel mogelijk op één lijn liggen. Ik ben protestants-christelijk. En heb mijn certificaat voor vroeg- en voorschoolse educatie (VVE) voor gastouder in mijn bezit.

Type opvang
Gastouderopvang
Woonplaats
Nieuwerbrug
Leeftijdscategorie
Vangt op
Bij gastouder thuis
Tuin
Grote tuin aanwezig (>30m2)
Huisdieren
Huisdieren aanwezig
Registratienummer(s)
Unieke kenmerken
  • Graag buiten met de kinderen
  • Grote tuin
  • Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)
Meer informatie?

Interesse in deze gastouder? Stuur ons een bericht of bel direct met een van onze bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau. Samen bekijken we wat er voor jou mogelijk is. 

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.

Interessante weetjes

Blog & nieuws