Gastouderopvang

Marjan Stronkhorst

Marjan Stronkhorst

Ik ben Marjan Stronkhorst en sinds 2006 gastouder bij Junis Kinderopvang. In een gezellig hoekhuis met tuin, vlakbij diverse speeltuintjes en een mooi park woon ik in Alphen aan den Rijn in de oude ambachtenbuurt vang ik jullie kinderen graag op.

Zelf heb ik 3 kinderen, geboren in 2001, 2003 en 2007. Zij vinden het na schooltijd altijd leuk om mama te helpen met de kinderen of met ze te spelen.

Er is veel ruimte voor vrij spel maar aangezien ikzelf erg creatief ben, knutsel ik geregeld met de kinderen. Ik combineer dit dan met een feestdag (zoals Moederdag, Sinterklaas, Pasen. e.d), het seizoen of een thema als kleuren, tellen, dieren, e.d.

Structuur, regelmaat en veiligheid vind ik erg belangrijk. Ik probeer zoveel mogelijk een dag volgens een vast ritme te laten verlopen. Zo weten de kinderen wat ze kunnen verwachten. Dit geeft duidelijkheid en rust aan iedereen en de omgeving. Er is ook ruimte voor de inbreng van kinderen. Als een kind voorstelt om naar buiten te gaan, graag wil verven of bellenblazen, dan speel ik daar uiteraard op in.

Ik doe het werk als gastouder nu ruim 10 jaar met veel plezier. De kinderen komen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar bij mij. Ik heb al velen zien opgroeien van baby tot zelfstandige kleuters. Deze ontwikkeling is telkens weer leuk om te zien en mee te maken. De vrijheid en zelfstandigheid die je als gastouder hebt vind ik heerlijk. We kunnen naar buiten als we willen, spelen wanneer we willen, knutselen als we er zin in hebben.

Om het kind zich thuis te laten voelen probeer ik zoveel mogelijk aan te sluiten op het ritme, de structuur van het kind. De kinderen die overdag nog slapen bied ik een eigen slaapkamer met bedje aan. Voor een wandeling heb ik een dubbele buggy en een rijplankje tot mijn beschikking.

Type opvang
Gastouderopvang
Woonplaats
Alphen aan den Rijn
Wijk
Ambachtenbuurt
Leeftijdscategorie
0 - 4 jaar
Vangt op
Bij gastouder thuis
Tuin
Huisdieren
Registratienummer(s)
  • Gastouderopvang: 111148157
Unieke kenmerken
  • Veel ervaring
  • Creatief
  • Ruimte voor vrijspelen
Meer informatie?

Interesse in deze gastouder? Stuur ons een bericht of bel direct met een van onze bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau. Samen bekijken we wat er voor jou mogelijk is. 

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.

Interessante weetjes

Blog & nieuws