Welkom bij

De Pluktuin

In openbare basisschool de Steijaert zit kinderdagverblijf De Pluktuin. Een klein kinderdagverblijf in Hazerswoude-Rijndijk. We hebben een eigen natuurlijke tuin waar we het hele jaar door te vinden zijn. Wind of regen houdt ons niet tegen en bij mooi weer picknicken we heerlijk buiten.

Over deze locatie

De Pluktuin is een klein kinderdagverblijf met aandacht voor de natuur. Vanuit onze lokalen wandelen we direct onze tuin in. Binnen hebben we genoeg leuke speelhoeken om te verkennen. Voor de jongste kinderen is er een afgeschermde kruip- en speelplek. Zo kunnen zij veilig de wereld om hen heen ontdekken. De Pluktuin is een praktische plek als je kind naar de Steijaertschool gaat. En voor ons biedt het volop mogelijkheden voor samenwerkingen met de school.

 

 

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

Praktische informatie De Pluktuin

Kinderdagverblijf*
Maandag tot en met vrijdag: 07:30 – 18:30 uur

*Zijn jullie vroeg uit de veren? Neem contact op met onze klantenservice voor kinderdagverblijf vanaf 07:00 uur!

Zo kun je ons bereiken

Adres

Joseph Haydnlaan 1
2394 GJ Hazerswoude-Rijndijk

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor het kinderdagverblijf zodra de verwachte geboortedatum bekend is. De medewerkers van de afdeling Klantenservice nemen dan contact met je op om de mogelijkheden voor je zoon of dochter te bespreken. Plaatsing kan ingaan bij de leeftijd van 6 weken.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen