Home / Locaties / Robinson
Welkom bij

Robinson

BSO Robinson ligt bij voetbalvereniging VVBodegraven vlakbij een andere BSO-locatie van ons namelijk BSO Schateiland.

Type opvang
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
7 - 13 jaar
Scholen
De Willibrord/Miland, Prinses Beatrixschool
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Samenwerking Sport en Welzijn
  • Sportvelden
  • theater en muziek
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

BSO Robinson bevindt zich bij voetbalvereniging VVBodegraven. Wij bieden opvang aan op maandag, dinsdag en donderdag en we hebben ruimte voor 24 kinderen. De pedagogisch medewerkers verzorgen elke dag leuke activiteiten voor de kinderen. Er is ontzettend veel speelruimte, zowel binnen als buiten. Kinderen mogen gebruik maken van alle sportvelden en er is volop buitenspeelgoed aanwezig. Binnen kunnen de kinderen een gezelschapsspel spelen, creatief bezig zijn, lekker bankhangen, een boekje lezen of deelnemen aan een leuke activiteit. Kortom, genoeg redenen om je niet te vervelen bij BSO Robinson!

Samenwerking Sport en Welzijn
BSO Robinson werkt samen met de stichting Sport en Welzijn. Binnen Bodegraven zorgen zij voor een gevarieerd aanbod op sportief, cultureel en creatief gebied. Wij maken regelmatig gebruik van de faciliteiten van Sport en Welzijn binnen onze activiteitenprogramma’s. Daarnaast werken we ook veel samen met BSO Schateiland.

Klik hier voor meer informatie over voetbalvereniging VVBodegraven.

Buitenschoolse opvang
Maandag 14.00 – 18.30
Dinsdag 14:00 – 18.30
Donderdag 14.00 – 18.30

Op woensdag en vrijdag is er buitenschoolse opvang bij De Goudmijn (voorheen De Klipper).

Vakantieopvang
Maandag 07.30 – 18.30
Dinsdag 07.30 – 18.30
Donderdag 07:30 – 18:30

Vakantieopvang is op woensdag en vrijdag bij De Goudmijn (voorheen De Klipper).

Vakantieopvang vanaf 7.00 uur is mogelijk. Neem hiervoor contact op met de afdeling klantenservice via 0172 – 745 850 of via klantenservice@junis.nl.

Adres
Groene Zoom 2
2411 SL Bodegraven

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Clustermanager
Marjan de Boer
marjan.deboer@junis.nl

Clustercoördinator
Anoek Straathof
straathof@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Iedere buitenschoolse opvang heeft in schoolweken en tijdens de vakantieopvang zijn eigen activiteitenaanbod, afgestemd op de wensen en het ontwikkelingsniveau van de groep. Wil je weten wat voor leuks er op het programma staat bij de BSO? De pedagogisch medewerkers van de groep plaatsen het activiteitenprogramma in jouw agenda in het Ouderportaal. Ben je nieuwsgierig naar zo’n activiteitenprogramma? Kijk dan bij vakantieopvang naar het voorbeeldprogramma.

Vakantiekaart
Heeft jouw kind een vakantiekaart? Geef dan de gewenste vakantiedagen uiterlijk twee weken voor start van de vakantie aan ons door via het Ouderportaal.

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Compleet pakket)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Komt je kind een dag niet? Geef dit dan uiterlijk twee weken voor de afwezige dag aan ons door. We kunnen dan het vakantieprogramma en onze personeelsplanning goed afstemmen. Daarnaast ontvang je afwezigheidstegoed voor de dag(en) dat jouw kind niet op de BSO is geweest.

Vraag meer informatie aan

Persoonlijk kinderopvangadvies

* Verplichte velden

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.