Home / Locaties / Torenvalken
Welkom bij

Torenvalken

BSO Torenvalken is één van de 7+ locaties voor kinderen van Het Mozaïek, De Vroonhoeve, Het Vianova.

Type opvang
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
7 - 13 jaar
Scholen
De Vroonhoeve, Het Mozaïek
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Centrale ligging
  • Veel aandacht voor buitenspelen
  • Dichtbij het Europapark
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

BSO Torenvalken is een 7+ BSO voor kinderen van basisscholen Het Mozaïek, De Vroonhoeve, Het Vianova. Ben jij 7 jaar of ouder en ben je het liefst altijd buiten? Dan ben je op de juiste plek bij deze 7+ BSO! Ons thema is eropuit. Dit betekent dat we veel op onderzoek uitgaan in de wijk, maar ook uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Archeon of de natuurspeeltuin tijdens BSO-tijd. Natuurlijk organiseren we ook activiteiten op locatie waar we beschikken over een groepsruimte en een crea-ruimte.

Open op maandag, dinsdag en donderdag

De BSO is open op maandag, dinsdag en donderdag in de schoolweken van 14.00 tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag bieden we opvang bij De Verrekijker en in de vakanties gaan de kinderen naar BSO Steenuilen.

 

Buitenschoolse opvang
Maandag 14.00 – 18.30
Dinsdag 14.00 – 18.30
Donderdag 14.00 – 18.30

Op woensdag en vrijdag is er buitenschoolse opvang bij BSO Het Avontuur en BSO De Steenuilen.

Adres
Vroonhoevelaan 4
2408 ST Alphen aan den Rijn

Clustermanager  
Kim van de Giessen
giessen@junis.nl

Clustercoördinator
Saskia Bezuijen
bezuijen@junis.nl

Iedere buitenschoolse opvang heeft in schoolweken en tijdens de vakantieopvang zijn eigen activiteitenaanbod, afgestemd op de wensen en het ontwikkelingsniveau van de groep. Wil je weten wat voor leuks er op het programma staat bij de BSO? De pedagogisch medewerkers van de groep plaatsen het activiteitenprogramma in jouw agenda in het Ouderportaal. Ben je nieuwsgierig naar zo’n activiteitenprogramma? Kijk dan bij vakantieopvang naar het voorbeeldprogramma.

Vakantiekaart
Heeft jouw kind een vakantiekaart? Geef dan de gewenste vakantiedagen uiterlijk twee weken voor start van de vakantie aan ons door via het Ouderportaal.

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Compleet pakket)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Komt je kind een dag niet? Geef dit dan uiterlijk twee weken voor de afwezige dag aan ons door. We kunnen dan het vakantieprogramma en onze personeelsplanning goed afstemmen. Daarnaast ontvang je afwezigheidstegoed voor de dag(en) dat jouw kind niet op de BSO is geweest.

Vraag meer informatie aan

Persoonlijk kinderopvangadvies

* Verplichte velden

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.