Wil je meer weten over de ontwikkeling van kinderen? Ben je nieuwsgierig naar de fases die jouw kind gaat doorlopen nu hij of zij gaat puberen? Of zou je weleens een workshop gezonde leefstijl of slimme opvoedspieren willen volgen? We bieden regelmatig nieuwe en interessante workshops en webinars aan.

Het Ontwikkellab: Slimme opvoedspieren

Als ouders komen we allemaal wel eens in een lastige situatie met kinderen terecht. Een lastige situatie in een winkel, op het schoolplein of op straat. In dit soort situaties gaan we vaak voorbij aan de emoties van het kind. Onbewust doen we precies het tegenovergestelde van wat we willen bereiken. Dat gaat volautomatisch en maakt de situatie moeilijker. Best vreemd, hè?

Gelukkig zijn er acht slimme basisspieren die je kunt gebruiken. Wanneer je (goed) gebruik maakt van deze slimme ‘opvoedspieren’, wordt opvoeden een stuk makkelijker. Workshopleider Saskya Wiegel van Expeditie Opvoeden vertelt je erover in het webinar Slimme Opvoedspieren. Als jij je bewust bent van deze slimme spieren en deze gaat trainen, loop je relaxter rond. Het heeft dus niet alleen effect op de kinderen, maar ook op jou.

Inhoud programma:

  • We vertellen je over de werking van het brein en de basis voor positief contact met je kind;
  • Je krijgt inzicht in de acht slimme opvoedspieren;
  • We bespreken welke spieren om training vragen;
  • Je krijgt te horen wat er nodig is om die spieren te trainen.

Naast waardevolle tips en advies voor jouw thuissituatie,  ontvang je na afloop het geheugensteuntje Slimme Opvoedspieren.

Wie: ouders met kinderen van 3 t/m 13 jaar
Wanneer: dinsdag 3 oktober
Wat: webinar via Zoom
Deelname: gratis!

Het webinar biedt plek aan 100 personen.

Het tijdstip:

19.45 uur: start webinar
21.15 uur: einde webinar

Tot dan!

 

Helaas is dit webinar vol.