Welkom bij

Uit de kunst

Kindercentrum Uit de Kunst zit in de St. Michaëlschool in Hazerswoude-Dorp. We hebben een groot podium, mooi kunstatelier en gymzaal waar we onze energie kwijt kunnen. Peuters krijgen voorschoolse educatie en voor de bso-kinderen heeft Uit de Kunst voor schooltijd een ontbijtclub.

Over deze locatie

Bij Uit de Kunst proberen we steeds nieuwe dingen uit. Op de peuteropvang verkennen we grenzen en ontdekken we onze talenten. Samen met leeftijdsgenootjes zijn we nieuwsgierig naar de wereld om ons heen. We krijgen ook voorschoolse educatie en spelen met taal.

Op de bso hebben we vóór school de ontbijtclub om de dag goed te beginnen. We ontbijten samen en spelen daarna nog even totdat het tijd is om naar de klas te gaan. Na schooltijd spelen we bij de bso. We kunnen kiezen uit ons kunstatelier, de bouwhoek, het theaterpodium, het speelplein buiten, de poppenhoek. Of we koken iets lekkers in de keuken, spelen spelletjes in de gymzaal of lezen lekker een boek op de bank. Ook houden wij ons bezig met muziek en cultuur en we besteden veel aandacht aan voeding en natuur.

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

“Een super toffe en gezellige bso. Samen muziek maken, sporten en andere activiteiten doen. Niks is te gek.”

Monique, clustercoördinator bij Junis
Praktische informatie Uit de Kunst

Leeftijd: 2 – 4 jaar
LRK-nummer: 302840278
Bekijk ons laatste inspectierapport van de GGD

Leeftijd: 4 – 13 jaar
Extra diensten: vakantieopvang, ontbijtclub
Scholen: St. Michaëlschool
LRK-nummer: 103555547
Bekijk ons laatste inspectierapport van de GGD

Peuteropvang
Maandag tot en met vrijdag: 08:30 – 12:30 uur

Bso
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 15:00 – 18:30 uur
Woensdag: 12:00 – 18:30 uur

Vakantieopvang*
Maandag tot en met vrijdag: 07:30 – 18:30 uur

Ontbijtclub*
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 07:30 – aanvang school

* Zijn jullie vroeg uit de veren? Neem contact op met onze klantenservice voor de ontbijtclub of vakantieopvang vanaf 07.00 uur!

Zo kun je ons bereiken

Adres

Vincent van Goghstraat 18
2391 VB Hazerswoude-Dorp

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor de buitenschoolse opvang vanaf de derde verjaardag van het kind.

Je kunt je kind inschrijven voor peuteropvang vanaf de eerste verjaardag van het kind.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Ja, je kan via het ouderportaal extra dagen aanvragen. Houd er rekening mee dat aangevraagde dagen niet kunnen worden betaald met je opgebouwde tegoed als deze buiten de 40 weken vallen.
Bij de BSO is het mogelijk om een vakantiekaart op te nemen in je contract. Hiervoor kan je zelf bepalen hoeveel vakantiedagen je wenst af te nemen op jaarbasis, met een minimum van vijf dagen. De kosten worden verdeeld over twaalf maanden en kunnen meegenomen worden in je kinderopvangtoeslag.

Bij de basisscholen die op loopafstand van de buitenschoolse opvang liggen, komen de pedagogisch medewerkers de kinderen lopend van school halen.
Voor de basisscholen die verder weg liggen van de bso, zet Junis Kinderopvang eigen (fiets)busjes in en/of heeft Junis Kinderopvang afspraken gemaakt met een taxibedrijf. Junis Kinderopvang informeert het taxibedrijf over de op te halen kinderen. Met de scholen zijn afspraken gemaakt over de opstappunten bij de school.
Het is belangrijk dat de leerkracht van je kind ervan op de hoogte is op welke manier jouw kind naar de bso gaat. Samen zorgen we er dan voor dat alle kinderen veilig aankomen bij de buitenschoolse opvang.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen