Home / Locaties / Uit de Kunst
Welkom bij

Uit de Kunst

Op zoek naar peuteropvang of buitenschoolse opvang in Hazerswoude-Dorp? Kom eens kijken bij Uit de Kunst in basisschool St. Michaël!

Type opvang
Peuteropvang Meer info
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
2 - 4 jaar
4 - 12 jaar
Scholen
St. Michaëlschool
Registratienummers
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Voorschoolse educatie (VE)
  • Groot speelplein
  • Leeftijdsgerichte activiteiten
  • Gymzaal
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

Peuteropvang
In onze peuteropvang-groep (PeuterStart) zijn kinderen van 2 tot 4 jaar van harte welkom om samen met leeftijdsgenootjes binnen een veilige omgeving hun talenten te verkennen. Kinderen zijn nieuwsgierig en ontdekken door die nieuwsgierigheid de wereld om hen heen. Wij zien het als onze belangrijke taak om kinderen te blijven prikkelen in die belangstelling.

In onze peuteropvang werken altijd twee vaste, gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Zij zijn deskundig in de opvang, verzorging en begeleiding van jonge kinderen en helpen de peuters bij het ontwikkelen van een gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Buitenschoolse opvang
Uit de Kunst is open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De ruime en vooral lichte locatie is geschikt voor allerlei activiteiten. We beschikken over een mooi kunstatelier en groot podium/theater. De kinderen kunnen knutselen, spelen in de poppenhoek of bouwhoek, koken, lekker lezen op de bank of buitenspelen op het grote speelplein. Ook zijn wij volop bezig met muziek en cultuur en wij besteden veel aandacht aan voeding en natuur.

Ontbijtclub
De kinderen kunnen ook gebruik maken van de Ontbijtclub. Deze voorschoolse opvang biedt de kinderen in een huiselijke sfeer en een rustige omgeving een ontbijt aan voordat de school begint.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan alvast onderstaande foto’s om alvast de sfeer te proeven.

Wil jij je kind(eren) aanmelden voor BSO Uit de Kunst of een keertje komen kijken? Bel dan onze klantenservice 0172-424824.

 

Peuteropvang
Maandag          08.30 – 12.30
Dinsdag         08.30 – 12.30
Woensdag         08.30 – 12.30
Donderdag         08.30 – 12.30
Vrijdag         08.30 – 12.30

 

Buitenschoolse opvang
Maandag          15.00 – 18.30
Dinsdag          15.00 – 18.30
Woensdag          12.00 – 18.30
Donderdag          15.00 – 18.30
Vrijdag          15.00 – 18.30

 

Ontbijtclub
Maandag          07.30 – aanvang op school
Dinsdag          07.30 – aanvang op school
Donderdag          07.30 – aanvang op school
Vrijdag          07.30 – aanvang op school

 

Vakantieopvang
Maandag          07.30 – 18.30
Dinsdag          07.30 – 18.30
Woensdag          07.30 – 18.30
Donderdag          07.30 – 18.30
Vrijdag          07.30 – 18.30

Interesse in vakantieopvang vanaf 7.00 uur? Laat het ons weten!

Adres
Basisschool St. Michaël
Vincent van Goghstraat 18
2391 VB Hazerswoude-Dorp

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Clustermanager
Danielle van den Berg
vdberg@junis.nl

Clustercoördinator
Monique Droog
droog@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Iedere buitenschoolse opvang heeft in schoolweken en tijdens de vakantieopvang zijn eigen activiteitenaanbod, afgestemd op de wensen en het ontwikkelingsniveau van de groep. Wil je weten wat voor leuks er op het programma staat bij de BSO? De pedagogisch medewerkers van de groep plaatsen het activiteitenprogramma in jouw agenda in het Ouderportaal. Ben je nieuwsgierig naar zo’n activiteitenprogramma? Kijk dan bij vakantieopvang naar het voorbeeldprogramma.

Vakantiekaart
Heeft jouw kind een vakantiekaart? Geef dan de gewenste vakantiedagen uiterlijk twee weken voor start van de vakantie aan ons door via het Ouderportaal.

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Compleet pakket)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Komt je kind een dag niet? Geef dit dan uiterlijk twee weken voor de afwezige dag aan ons door. We kunnen dan het vakantieprogramma en onze personeelsplanning goed afstemmen. Daarnaast ontvang je afwezigheidstegoed voor de dag(en) dat jouw kind niet op de BSO is geweest.

Vraag meer informatie aan

Persoonlijk kinderopvangadvies

* Verplichte velden

Op deze locatie

Peuteropvang

Bij de peuteropvang van Junis, ook wel bekend als peuterspeelzaal, kunnen kinderen van 2 tot 4 jaar spelen, ontdekken en vriendjes maken. De kinderen leren om samen te delen en te spelen en krijgen daarbij een extra steuntje in de rug bij de ontwikkeling van hun spraak- en taalvaardigheden. Zo worden zij op een leuke, gevarieerde en uitdagende manier voorbereid op de basisschool.

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.