Kinderdagopvang (0 tot 4 jaar)

Kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar kunnen bij ons terecht voor een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien, te ontdekken en te spelen. In elke wijk in Alphen en Bodegraven zit een kinderopvanglocatie van ons. Voor jou als ouder een fijn idee; kinderdagopvang op loopafstand van je huis of misschien wel van je werk.

Uitdagend activiteitenaanbod
In al onze kinderdagverblijven werken we met een vast dagprogramma, dat de kinderen structuur en duidelijkheid biedt. Elke dag heeft zo een herkenbaar verloop in de eigen groep, maar natuurlijk zorgen we met onze gevarieerde binnen- en buitenactiviteiten ook voor afwisseling en uitdaging. Daarbij maken we graag gebruik van de mogelijkheden die een gebouw en zijn omgeving biedt. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dat nodig is. Spelenderwijs groeien de kinderen in hun individuele en sociale vaardigheden.

Extra begeleiding
Heeft jouw kind iets meer begeleiding of zorg nodig? Dat kan bij Junis. Wij werken met pedagogisch medewerkers die opgeleid zijn om eventuele extra zorg te kunnen bieden.

“Ik kan het, ik durf het, ik doe het!”

Verrekijker (KDV)

Eten en drinken
Gezonde voeding hoort bij een gezonde opvoeding. Op alle locaties van Junis Kinderopvang zorgen wij daarom voor vaste eet- en drinkmomenten. Daarbij zitten we rustig aan tafel, zodat de kinderen niet alleen leren proeven van het eten, maar ook de gezelligheid van het samen eten ervaren. De kinderen krijgen bij Junis lekkere stukjes vers fruit of bijvoorbeeld een rijstwafel. Door de kinderen op jonge leeftijd in aanraking te laten komen met verschillende etenswaren, stimuleren wij hen om te proeven, eten beet te pakken en verschillende kleuren van eten in zich op te nemen. Zo stimuleren we de smaakontwikkeling en interesseren we kinderen op een natuurlijke manier voor gezond eten.

Vind een kinderopvanglocatie bij jou in de buurt!

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.

Uitgelicht

Opvang met een thema!

Thema

Natuur

Lees meer