Home / Locaties / De PaddenPoel
Welkom bij

De PaddenPoel

BSO De PaddenPoel is een groene natuur BSO voor kinderen vanaf 8 jaar!

Type opvang
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
8 - 13 jaar
Scholen
De Fontein, Het Palet, De Jenaplaneet, Het Spinnewiel, Groen van Prinstererschool, Bonifaciusschool, Het Spectrum (Batenstein), De Tamboerijn, An Noer, Het Nieuwe Ambacht, De Stromen (Batenstein), Rehoboth, Het Baken, De Mare (Meteoorlaan), J.P. Sweelinckschool, De Windroos, De Vroonhoeve, Alphense Montessorischool, Hobbitburcht, De Wereldwijzer, Vrije School Ridderspoor, Het Vianova, Het Startblok, De Stromen (Lupinesingel), Samen op Weg, Het Mozaïek, Het Spectrum (Honingzwam), De Mare (Schelfhorst), Hobbitburcht (Batenstein)
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Thema: natuur
  • Gelegen in groot natuurgebied
  • Nauwe samenwerking met het IVN
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

Natuur BSO De PaddenPoel is een buitenschoolse opvang in de natuur voor kinderen vanaf 8 jaar. De BSO werkt nauw samen met het Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid (IVN). De BSO is gevestigd in het  bezoekerscentrum De Vlinder, de perfecte uitvalsbasis voor verrassende ontdekkingstochten door het veenweidengebied, midden in de Randstad.

Van alles te doen!

Op maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd en tijdens schoolvakanties bieden we natuurgerichte activiteiten aan de kinderen aan. We leggen bijvoorbeeld een survivalparcours af, maken een speurtocht door het bos of zaaien en oogsten groenten in onze eigen moestuin. Er zijn dus veel buitenactiviteiten maar binnen in de gezellige groepsruimte is ook genoeg leuks te doen. De kinderen kunnen dagelijks kiezen met welke activiteit ze meedoen. En even niks doen hoort ook tot de mogelijkheden.

Voor alle 8+ kinderen uit Alphen

Natuur BSO De PaddenPoel is voor kinderen van alle Alphense basisscholen. Kinderen van acht en negen jaar worden met een Junis-personenbusje of onder voorbehoud van beschikbaarheid met de taxi opgehaald bij school. Het is de bedoeling dat kinderen vanaf 10 jaar zo veel mogelijk zelfstandig naar De PaddenPoel komen.

Let op: kinderen moeten in bezit zijn van een zwemdiploma!

Buitenschoolse opvang
Maandag          14.45 – 18.30
Dinsdag          14.45 – 18.30
Donderdag          14.45 – 18.30

Op woensdag en vrijdag is er opvang bij Kindercentrum Jip en Janneke.

Vakantieopvang
Maandag          07.00 – 18.30
Dinsdag          07.00 – 18.30
Donderdag          07.00 – 18.30

Op woensdag en vrijdag is er opvang bij Kindercentrum Jip en Janneke.

Adres
Burg. Bruins Slotsingel 15
2403 NC Alphen aan den Rijn

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Clustermanager
Jealissa van der Sprong
sprong@junis.nl

Clustercoördinator
Lisette Atsma
atsma@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Iedere buitenschoolse opvang heeft in schoolweken en tijdens de vakantieopvang zijn eigen activiteitenaanbod, afgestemd op de wensen en het ontwikkelingsniveau van de groep. Wil je weten wat voor leuks er op het programma staat bij de BSO? De pedagogisch medewerkers van de groep plaatsen het activiteitenprogramma in jouw agenda in het Ouderportaal. Ben je nieuwsgierig naar zo’n activiteitenprogramma? Kijk dan bij vakantieopvang naar het voorbeeldprogramma.

Vakantiekaart
Heeft jouw kind een vakantiekaart? Geef dan de gewenste vakantiedagen uiterlijk twee weken voor start van de vakantie aan ons door via het Ouderportaal.

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Compleet pakket)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Komt je kind een dag niet? Geef dit dan uiterlijk twee weken voor de afwezige dag aan ons door. We kunnen dan het vakantieprogramma en onze personeelsplanning goed afstemmen. Daarnaast ontvang je afwezigheidstegoed voor de dag(en) dat jouw kind niet op de BSO is geweest.

Vraag meer informatie aan

Persoonlijk kinderopvangadvies

* Verplichte velden

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.